marți, 2 octombrie 2012

Mişto la liceu.

   Creier poluat de atâta şcoală, de atâta fizică şi logică. Da, am un creier poluat şi asta pentru că nu ştiu ce să scriu şi momentam nu gândesc absolut  nimic. Plimb o bomboană prin gură, care nu se mai termină de ceva timp. Pana mea, mă doare căpăţâna. Cred că e din cauza amărâtului ăla de profesor de logică cu glumele lui de tot rahatu'. Pur şi simplu, la ora lui râde numai el plus vreo trei, patru fraieri din primele bănci. Ceilalţi schiţează nişte zâmbete d-alea false ca să creadă profu' că gluma lui e senzaţională şi că nu e singur într-o cutie cu 2 tăbli (una mai mică şi una mai mare), o catedră (care, chipurile pare a fi k-lumea) şi 30 de suflete.
  Căldură mare, mon cher, la ore. Auzi, la două proaste , cică :"Vaaaai, dar nu deschideţi niciun geam că sunt răcită şi nu vreau să răcesc mai tare." Du-te , mai fetiţă şi te plimbă, că mie îmi luau foc hainele de pe mine - zici că eram aruncată într-o oală cu ciorbă. Cam proaste ele aşa , dar n-ai ce să le ceri.
   Deci, nu degeaba şcoala-i comparată cu o închisoare, în care nu simţi nici aerul prin sprâncene. Nu pot să fac din asta o tragedie, pentru că nu-i chiar atât de rău, dar dacă colegii , ŞI mai ales profesorii ar fi mai altfel,  cred că ar fi o atmosferă mai mişto la ore.
 
  O, dar vai! Înainte de a încheua...Era să uit de fabuloasele mele colege din faţă . Vocile de aur ale României. Sigur dacă s-ar duce la vreun concurs ar câştiga şi-o Sculă de aur. Azi o făceau pe-a vedetele şi cântau ele aşa cu foc şi deodată m-a bufnit râsul. Şi mă luau ele pe mine la întrebări că de ce râd . Te-n pana mea, pussy, cine îmi spune mie ce să fac?!?!
  Fiecare zi la liceu, e o aventură . E ca la circ! Şi nu pot spune că nu-mi place, mai ales atunci când am motive SERIOASE de râs.

  Nu vreau să crezi că sunt eu nu ştiu ce perfecţionistă, dar parcă e prea de tot.
  Crezi că n-are niciun rost postarea mea?! Nu-mi pasă. Scriu pentru mine că poate atunci când o da Domnu' o să-mi recitesc şi eu bazaconiile mele scrise la pură plictiseală.
  Hai pa că deja o dau prin gropi. Am ameţit de atâta scris.



Un comentariu:

  1. Mna, şi eu am o idioată prin faţa clasei, care e şi urâtă şi proastă. O urăsc, dar nu pentru că mi-a făcut ceva. Dar faţa ei, cum râde, cum vorbeşte..mi se pare oribilă. :)) Numai că eu sunt în a opta şi sigur scap de ea. ^^

    RăspundețiȘtergere