luni, 29 octombrie 2012

Incorectitudinea..

   Mă enervează cum sunt trataţi oamenii care fac ceva să fie apreciaţi [fac eforturi] şi cei care-i doare-n paişpe' dar ştiu să se" bage oriunde şi oricând "şi sunt super-mega-ultra-extra-hiper apreciaţi. Cei care muncesc şi sunt serioşi, ca să zic aşa, uneori nu sunt apreciaţi la standardele lor ...şi cred că acest lucru îi descurajează şi îi fac să nu mai aibă destulă încredere! Acum, nu că m-ar interesa de soarta altora, dar şi eu ştiu starea aia când vezi că altul mai prost ţi-o ia înainte.
   Asta se întâmplă datorită oamenilor incorecţi care nu ştiu să pună în valoare ce e mai bun. Nu ştiu dacă am dreptate sau nu, dar eu asta cred. Nu o să-mi schimb prea curând părerea pe care mi-am format-o de mult timp, pentru că nici lumea nu se schimbă aşa repede. Până atunci o să continui să mă dau cu capul de pereţi şi să fiu indivioasă (de ce nu?!) când văd atâta prostie. Da, recunosc, sunt invidioasă pe unele persoane care nu merită atât de mult să fie în centrul atenţiei... pentru că îmi spun în gând :"De ce nu am fost eu?" Ehm, oricum, cândva poate norocul ăla chior îmi va surâde şi mie, cine naiba ştie?

3 comentarii:

  1. Eu nu sunt invidioasa..Pentru ca dupa ce mi-am dat seama de asta mi-am bagat picioarele si nu m-a mai interesat de nimic.DAca nu pui suflet, nu te mai consumi...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eh, câteodată încerc şi eu să nu fiu invidioasă, dar cred că mai bine ar trebui să învăt să nu -mi pese de nimic şi să nu pun suflet...cum ai zis şi tu. :)

      Ștergere
  2. Recunosc ca si pe mine ma deranjeaza astfel de lucruri,dar ma incurajez si stiu ca o sa fie si randul meu cand o sa fiu in centrul atentiei.Nu are rost sa ma consum,mai ales pentru cineva care nu merita.

    RăspundețiȘtergere