joi, 18 octombrie 2012

Ăăă...ce zi e astăzi?!


 Nu prea am mai intrat pe blog . Motivul?E chiar unul destul de simplu şi de intuitiv.Pur şi simplu n-am avut timp. Cred că o iau razna , o s-ajung să nu mai ştiu ce zi a fost ieri sau ce zi va fi mâine. În sfârşit vine week-endul, la naiba! De unde atâta fericire, că sâmbătă trebuie să merg la şcoală 4 ore pentru nu ştiu ce activitatea lu' peşte. E grele cu şcoala, e grele.
 Săptămâna asta am avut cinci mari lucrări, din care , aleluia, le-am terminat. Daaaar, când mă gândesc că săptămâna viitoare mai vine un set de teste îmi vine să-mi dau pumni. O să-ncep să vorbesc singură şi să mă trezesc la ora 23 că deja eu trebuie să plec la şcoală, mai exact cum mi s-a întâmplat aseară.  [aveam impresia că am dormit prea mult.] Nu mă plâng aici că e prea mult de învăţat...însă, totuşi ... am nevoie de relaxareee, multă relaxaree. Şi pentru mine relaxarea asta nu înseamnă neapărat să stau la calculator, ci să merg într-un loc cu aer curat şi să stau degeaba, eventual să aţipesc puţintel. Daaaaaar, stai, nu mi se va întâmpla prea curând asta, pentru că-s înconjurată de prea multe cărţi şi auxiliare d-alea în care sunt nişte întrebări stupide ale căror răspunsuri nu le găseşti pentru că profesorul nu ţi-a predat...însă ştie să-ţi dea ca temă!
  Nu pot să zic că-mi omor prea mult creierii cu învăţatul, dar la unele materii o fac mai serios. Nu am note mari, nici mici - sunt note de liceu . Cel mai mult mă enervează atunci când tu înveţi calumea , iar altu' habar n-are şi tot ăla ia notă mai mare. Sau când pe altul îl ascultă la fizică la o problemă uşoară, iar când ţie îţi vine rândul îţi bagă o problemă acolo de tot rahatu' şi dă-i bătăi. De ar explica mai bine şi profesorii ăştia care- vezi doamne- au făcut şi ei o facultate acum şi se plâng că nu le place în învăţământ...ar fi super-ok. N-ar trebui să-mi mai bat capul acasă...cel puţin.
  Şi măcar de-ar fi învăţământul din România ca cel din afară că dupa aia învăţ cu mare drag...dar până atunci  zic eu că o să rămânem nişte elevi chinuiţi care trebuie să tocească mai tot timpul...iar apoi o să avem o meserie cu un salar de tot căcatul! Dar cine-i prost să rămână aici ca să ocupe spaţiul degeaba? 

Un comentariu:

  1. :))Asa am patit si eu la chimie.Ala dinaintea mea: problema usoara.Eu: carnat de exercitiu!..Oricum bine ca la mine in clasa toti ne uitam ca mata-n calendar cand ne da exercitii.

    bine ca pe noi nu ne strezeasa prea tare(deocamdata)..Am de invatat doar la istorie pentru teza si geografie..(deocamdta nu-mi pare mult, dar cand o-i deschide caietelee...mi-e si frica sa ma gandesc)

    RăspundețiȘtergere