sâmbătă, 3 noiembrie 2012

Te simţi bine?!


    La fiecare întrebare, gen: "Eşti bine?" răspund cu da, când de fapt nu mă simt bine deloc. Nu sunt mincinoasă sau căcaturi de felul ăsta pentru că aici nu e vorba de sinceritate sau minciună. Poate, în persoana care cică se interesează de soarta ta nu găseşti un sprijin sau un bun prieten care să-ţi dea cele mai bune sfaturi... ori, pur şi simplu păstrezi pentru tine ceea ce simţi sau ceea ce ai de zis. Încerc să-mi pun o mască care să-mi acopere tristeţea sau starea aia în care simt că nu sunt eu... asta e doar pentru un moment ; însă cu timpul rana se vindecă...ca orice rană,evident,dar cu cicatrice.

7 comentarii:

  1. La fel e si in cazul intrebarii "Ce faci?".Zici bine dar nu esti asa.Preferam sa ne ascundem adevaratele sentimente.

    RăspundețiȘtergere
  2. Uau, scrii destul de mult zilele astea. Sunt mândră de tine. Oricum, şi pe mine mă întreabă destulă lume "Eşti bine?" şi dacă ştiu că acea persoană întreabă doar ca să se bage în seamă atunci îi răspund cu un "Nu." rece, sec şi menit să îndepărteze , apoi plec sau îmi bag căştile în urechi. :-?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da? Scriu mult? Şi eu care credeam că scriu puţin faţă de ceilalţi :D

      Ștergere
  3. NUuuu!!Nu sunt bine!
    Am nevoie de un prieten!:o3..M-am saturat de papusele barbie prefacute.:o3
    Oricum, pe mine nu ma intreaba nimeni daca sunt bine.Iar persoanele care ma intreaba, sunt cele carora chiar le pasa(rudele-3-)

    RăspundețiȘtergere
  4. Si de ce ?
    De ce am recunoaste atata timp cat stim ca majoritatea persoanelor care intreba nu sunt interesate in realitate de noi . Eventual sunt curiosi si vor sa afle ceva nou ca sa barfeasca sau mai stiu eu ce . Pe mine nu m-a mai intrebat nimeni de mult daca sunt bine.. prefer asa decat sa ma intrebe din motive personale . Si nu , nu-i o minciuna , e ceva ce nu are rost sa impartasesti cu ei..

    RăspundețiȘtergere