miercuri, 28 noiembrie 2012

Sunt în al 9-lea cer

  Am sunet!! Da, am sunet . Timp de o lună am stat fără şi crede-mă că nu doresc nimănui.Luna asta mi s-a părut ca un an nesfârşit.Parcă eşti în pustietate, într-o pădure unde niciun om nu a călcat vreodată. Câtă veselia pe mine în seara asta...aşteptam momentul de ceva timp şi uite că în această seară de miercuri când stau în casă la căldurică iar afară e frig [ce-mi place vremea asta] a fost să se întâmple o asemenea minune. În sfârşit îmi pot asculta calumea melodiile meleeeee preferateee pe care le-am ascultat numai la telefon . [ca niste cocalari]
  De când n-am mai ascultat sunetul ăla de pe facebook, atunci când primeşti un mesaj, de când n-am mai ascultat sunetul unui buzz de pe mess.  Nu sunt obsedată, dar sincer e groaznic să n-ai sunet.
  Credeam că nu o să mai găsesc ieşirea din acel loc pustiu, da' uite că mă întorc de unde zburat. Şi acum ştiu să apreciez mai mult ceea ce am . Gata - am învăţat ceva de-aici. Păcat că pe-o ureche îmi intră şi p-alta îmi iese. Hai că am o dispoziţie prea bună, nici când am terminat cu tezele nu eram aşa fericită!

2 comentarii:

  1. Prima data cand am citit credeam ca ai surzit:)) ceea ce ar fi fost si mai rau.
    Oricum nu imi inchipui cum ar fi fara sunet, pentru ca eu nu am telefon si as muri fara melodiile mele!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce urââât! Eu una aş da în depresie dacă nu aş asculta muzică atât timp cât sunt la calculator. Am puţină memorie şi bibliotecuţa mea e huuuge :))
    Acum poţi asculta în prostie cu volumul la maxim! :))

    RăspundețiȘtergere