luni, 5 noiembrie 2012

O fi stiloul fiinţă...

  Cum pana mea să fii atât de debil, încât să spui că stiloul este o fiinţă ? Azi, la ora de logică, un elev dăduse definiţia stiloului şi spunea că este un obiect, iar profu', deşteptăciunea pământului, susţinea că e o fiinţă. Îţi imaginezi că toată clasa a început să râdă şi să spună că nu-i adevărat...Totuşi, unde-i logica profului? După mintea lui chiar şi cutia de la prezervative e o fiinţă ... Deci nu degeaba mi-am format o părere proastă despre el încă de la început.

   Btw, nu putem contrazice dex-ul, care spunea aşa:

FIÍNȚĂ, ființe, s. f. 1. Tot ceea ce are viață (și se mișcă); viețuitoare, vietate. ♦ Spec. Om; persoană. 
   
   O fi stiloul fiinţă şi noi nu ştim... ne simte atunci când îl atingem, se uită la noi cu o privire lungă şi ne-njură că de ce scriem aşa repede şi nu ne mai oprim... Pfoai, viaţa e atât de interesantă, numai că nu ştim ce să mai inventăm. Acum, pot spune că-mi place din ce în ce mai mult la şcoală!

5 comentarii:

  1. Cum ajung astia profesori?0,0
    E tot ala care se uita-n decolteuri?:))

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) L-a tâmpit de tot logica (ca materie) încât a pierdut orice urmă de logică. Asta e o explicaţie logică la ceva ilogic. :D
    Măi, poate e ceva... o chestie în logică bazată pe argumente logice care să afirme faptul că stiloul (şi alte obiecte) au viaţă... Mai ştii?!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce logica!!!!! :)) Cine stie...daca fiinta este ceea ce se misca,teoretic noi il miscam si asta ar insemna ca e viu... :-/ interesant lucru

    RăspundețiȘtergere