luni, 10 septembrie 2012

Continuă să continui ...

   Atunci când simţi că a căzut cerul peste tine şi că eşti singur/ă  într-o lume mică dar care îţi dă impresia că e atât de mare ... continuă să continui .
   Ajungi la o singură concluzie : ce pana mea caut eu în lumea asta?!
   Te loveşti de fel de fel de obstacole, câcaturi , prietenii false, gelozii, duşmani etc. Cu toate astea mintea primită în dar în ziua în care te-a adus barza îţi spune să-i dai cu flit , mai bine zis, să-i dai dracu'. Oare de ce s-a inventat şi termenul ăsta invidie ? sau falsitate? Ca să arate fiecărui om că lumea nu e întotdeauna bună, ci din contră , mai mult e rea. Da' oare nu-i mai bine să-i tratezi pe toţi cu o indiferenţă d-aia...aparte care să-i lase mască. Ce?! Doar nu suntem nişte păpuşi barbie care să le tragi de păr ,să le scoţi un ochi sau să le rupi o mână.
   Mai bine să privim şi partea mai bună, mai roz a lucrurilor. Ce fain te simţi atunci când cineva realizează că nu eşti aşa prost, ci mai mult ştii să-i laşi pe toţi gura căscată. Frumos sentiment. [asemănător cu cel de învingător.] Asta-i faza că unii se cred prea superiori, prea măreţi [faimoşi], da' bine-i să le-o spui verde-n faţă ceea ce crezi despre ei şi să-i laşi pe-urmă cu coada între picioare.

2 comentarii:

  1. hi hi!DA!singurul lucru care-mi placei la realitate este faptul ca pot inchide gura prostilor.Ma simt ca o victima care reuseste sa ia o bucata din pradator!..De fapt ma face sa ma simt superioara.o_0 E de rau?

    RăspundețiȘtergere