vineri, 22 februarie 2013

Sursa de viaţă pentru unele


 Ori că vrei să-ţi măreşti o buză, ori că vrei să-ţi modifici culoarea ochilor sau să-ţi mâzgâleşti puţin faţa cu fond de ten artificial , apelează la nemuritorul Photoshop. Ceva care e în vogă! Tot mai multe fete care sunt leşinate după machiajul ăsta profesional [ori suntem şmecheri ori nu mai suntem] de pe Photoshop devin uşor,uşor nişte sperietori de ciori. Plus că inteligenţa lor scade cu fiecare gram de fond de ten aplicat! Anyway, e de aşteptat . Da' totuşi, frate, la mintea aia îngustă cum naiba să-ţi murdăreşti faţa cu câcat de ăla  pe bune că asta zici că e, atunci când le vezi mecla? Am una în clasă , care pfoai, pe lângă că e şi proastă, o mai ia şi gura pe dinainte. Ofc - se clasează pe primul loc la "MAKE UP EŞUAT". Cât de şmecheră se dă cu  faţa aia de zici că şi-a băgat capul într-o găleată cu rahat.
 Mă duceam spre casă iar ea deodată vine din spate şi zice s-o aştept. Un moment am ezitat, dar am zis că totuşi hai să nu fiu mârlancă.Numai ce începe să-mi spună:
   "Vaii, fată, mi-am luat un fond de ten de ăla la cinci lei de la Ciaina Moool " [in traducere China Mall]
   "Da să ştii că-i de ăla bun. 5 lei dar e bun. Îmi acoperă coşurile.De-acum d-ăsta folosesc.Da' să ştii că sunt produse bune acolo."

 Acum, dă-mi un pistol !
 * Aş vrea să mai zic ceva, dar mai bine nu. Ajunge. Sunt prea adormită, am încurcat blogul meu cu Fotoblog, unde din greşeală am postat bazaconiile astea acolo . Mă duc să-mi visez lumea perfectă. *

2 comentarii:

  1. Nu m-am mazgalit in viata mea =)) . Nici cu ruj nu m-am dat vreodata , asa ca pune-mi un ruj si-un rimel in mana si-s mazgalita pe toata fata .
    Am o colega la scoala care vine si zice ca da cate 40 de lei pe cate un ruj/luciu de buze .
    ..Pffaai , cum sa dai frate atatia bani pe prostiile alea + ca-s nesanatoase..ma rog .

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) Uite o altă "nebună" normală. Înseamnă că nu sunt eu singura care are ceva cu spoitele alea :D.
    Şi lasă că nu-i bai, ai mai fost şi alţii care au postat acolo din greşeală :)).

    RăspundețiȘtergere