joi, 14 februarie 2013

o zi ca oricare alta


   Că tot am văzut şi văd în continuare [din păcate] pe Facebook lumea asta obsedată de o Valentine's Day, m-am gândit să iau şi eu în discuţie subiectul ăsta... De când a început ziua asta care am impresia ca nu se mai termină, văd pe Facebook numai statusuri gen :
"Oamenii numesc ziua asta Ziua Îndrăgostiţilor, eu o numesc Joi."
"Ce e azi ? Joacă Steaua, măăă!"
"De Valentine's Day vă urez la mulţi ani tuturor." 
"Ce cadou frumos am primit, mulţumesc, iubitu'."
"Da' mai opriţi-vă odată cu Ziua asta. Cine e de acord cu mine like , like , like."

... şi multe alte câcaturi. Ah, bineînţeles, era să uit de pozele pe care şi le pun domnişoarele care n-au mai văzut în viaţa lor un trandafir şi-o cutie cu bomboane.Dacă ele primesc flori doar o dată la nu ştiu când...înţeleg.
    News Feed-ul meu e plin de d-astea. Sincer nu văd rostul acestei zile. Cred că nu-i nevoie de-o "zi a îndragostiţilor" pentru a-ţi arăta marea, enorma, nemărginita dragoste ce-o porţi în suflet unei persoane!
    Faza e că băieţii [unii] ştiu să ofere o floare unei fete de 3 ori pe an :
- de ziua îndrăgostiţilor
-de ziua iubitei lor
-de 8 martie.
    Acum, Facebook-ul e împărţit în două tabere : Forever Alone şi Love is in the air , unde fiecare îşi expune punctul de vedere, alţii într-un mod porcos, aşa cum le cacă mintea, alţii într-un mod mai delicat. Mai bine mă duc să-mi învăţ lecţia interminabilă la fizică , ce să fac?! Dacă acolo mi-e dragostea ... 

4 comentarii:

  1. I'm alone. M-au disperat astia cu steau vs nu stiu cine. A fost o zi ca oricare alta. Mda...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce bine că a trecut :).
    Și ai dreptate, a fost o zi ca oricare alta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am dormit. Nu ştiu ce s-a întâmplat la meciuri, nici pe Facebook. Sunt singură şi îmi place. Ah, o zi ca oricare alta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Drăguț ai legat iubirea asta cu fizica :))
    Idem Anavae. Joi n-am intrat deloc pe facebook. Zi de foc am avut atunci, cu simulare, zi de dirigintă și... ă, mai era ceva, dar nu-mi mai amintesc ce. Oricum. Tâmpenie de sărbătoare comercială.

    RăspundețiȘtergere