sâmbătă, 12 ianuarie 2013

Între ură şi plăcere


 Câcat. Ce zi e astăzi?
 Câcat. Începe şcoala. După 3 săptămâni de stat degeaba, nu mi-a mai duce la şcoală. Mi-e silă când mă gândesc că iar trebuie s-o iau de la capăt...când trebuie să mă culc devreme ca să mă pot trezi dimineaţa...când trebuie să fac o excursie de 20 de minute până la liceu. Drumul către casă înapoi e cel mai lung. Dacă m-aş putea teleporta...ar fi o idee! Când mă gândesc că luni am până la ora 15. Mi se face milă de mine. Mai ales când mă întorc acasă ca o leşinată, mergând prin oraşul ăsta zgomotos şi plin de oameni care merg ca vacile la păscut. Mai rău e atunci când mergi ce mergi şi deodată dai de nişte miresme de ţi se întoarce stomacul sau de nişte oameni care n-au auzit de apă şi săpun. Superb!De-a dreptul magnific.

  6 luni de-acum - chin . Ăştia-s tâmpiţi ! Doar o amărâtă de vacanţă de o săptămână în 6 luni ? Fac şi ăştia programul de-ampulea...Vreau să mă mai culc la 1 şi să mă trezesc la 11. Dar,gata, trebuie să-mi zboare gândul ăsta din cap. Culcarea la 22 , maxim 23 , şi trezirea la 6:45.

  Se pare că se schimbă cam multe cu începerea şcolii, totuşi ar trebui să privesc şi partea bună a lucrurilor...
  În timpul şcolii cu siguranţă voi avea mai multă inspiraţie de scris pe blog. Cel puţin aşa cred şi sper. O să mi se întâmple mai multe. N-o să mai stau juma' de oră înainte, gândindu-mă la ce prostii aş putea să mai scriu. Când o să mă plictisesc, desigur după ce mi-am scris temele pe melodiile celor de la RHCP, o să scriu pe blog.
  Oh, şi cum aş putea să uit e "x-ul meeeeu". O să-l văd în fiecare pauză ; Andreea, avem de lucru! O să râd de două proaste care-s de pe alt hol, dar vin pe holul pe care-s şi eu doar ca să stea într-un colţ şi să se holbeze la "x-ul meu". Hai că nu-i chiar atât de rău că-ncepe şcoala. Mereu e şi o parte bună. O să am activitate. Poate că nu-i nici prea bine să stau în pijamale toată ziua ... Hai, şcoală, când vii odată? Uh, cum pot să zic asta - da-mi-aş palme.

6 comentarii:

  1. Nici nu vreau să aud de şcoală!
    Culmea, tot pe la sfârşitul vacanţei mă acomodez cel mai bine o.o
    Şi zici că sunt 6 luni? Mişto. Îmi urăsc viaţa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 6 luni... Nu eşti singura!:)) Daaaar după vine vacanţa mare, care şi aia cred că trece la fel de repede.

      Ștergere
  2. Eheheee lasă că ne descurcăm noi :* N-au şanse la "x-ul tău[nostru] " :)) :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Sigur vom avea multă inspirație.
    Și(din câte văd), bun venit în RHCP-mania :).

    O seară faină!

    RăspundețiȘtergere